Omapost avatar 01 Omapost avatar 02 Omapost avatar 03 Omapost avatar 04 Vacature: Deeltijd manager voor Stichting Omapost – Omapost blog

Vacature: Deeltijd manager voor Stichting Omapost

Stichting Omapost gaat verder nadat het kaartje op de mat valt. Met de winst van kaartjes, hulp van subsidies en fondsen werken we aan activiteiten en projecten op grote schaal. De stichting stimuleert de ontmoeting tussen jong en oud. Ook hier staat de sociale missie centraal: samen met partners streven we naar een Nederland waarin generaties zich verbonden met elkaar voelen en geen enkele oudere eenzaam hoeft te zijn.

De Stichting Omapost is statutair geheel onafhankelijk van het bedrijf Opdekaart B.V. waarmee alle mooie kaarten onder de merknaam Omapost worden verstuurd. Bedrijf en stichting versterken elkaar bij het maken van impact, zo krijgt de Stichting Omapost bijv. een jaarlijkse bijdrage van het bedrijf Opdekaart B.V en worden er samen projecten georganiseerd.

Opgericht in 2020, zijn de eerste partnerschappen en activiteiten een feit. Het doel voor 2021 is:

“Zet Stichting Omapost op de kaart!”

2021 Zal dan ook gebruikt worden voor het verder vormgeven aan inhoudelijke en financiële partnerschappen, het opzetten van activiteiten en intern zorgdragen dat de stichting stevig in zijn schoenen staat. De stichting heeft een bestuur op afstand.

Om alle doelen te realiseren en meer mensen met elkaar te kunnen verbinden, is de Stichting per februari 2021 op zoek naar:

Deeltijd manager voor de Stichting Omapost

4 – 8 uur per week.

Heb jij zin om vorm te geven aan je goede voornemens, en juist in deze tijden, waar verbinding en het samenbrengen van mensen nog belangrijker is dan ooit, impactvol je tijd in te zetten?

Heb jij zin om zelfstandig vorm te geven aan de verdere bouw en ontwikkeling van deze jonge stichting?
Kun jij dit, juist door met jonge én oudere generaties samen te werken?

Kun jij een netwerk van vrijwilligers opbouwen en zorgen dat samen mooie acties tot stand komen?

Heb jij minimaal 5-10 jaar werkervaring en bijv. ervaring met het bouwen van organisaties en partnerschappen, project management of programmaontwikkeling en uitvoer?

Ben jij het organisatietalent dat ervoor zorgt dat eind 2021 creatieve nieuwe manieren zijn bedacht en in gang gezet om generaties met elkaar te verbinden?

Cool! Dan zoeken we jou! In samenspraak met het bestuur ga je dan zo snel mogelijk aan de slag. We bieden een kleine vergoeding per maand, veel kaarten en nog meer betekenisvolle impact.

Zien we je snel? Reageer voor 24 januari via stichting@omapost.nl.

Vragen? Neem contact op met Arjen Boekhold (voorzitter van het bestuur van Stichting Omapost).

www.omapost.nl/stichting