Omapost avatar 01 Omapost avatar 02 Omapost avatar 03 Omapost avatar 04 Het Omapost team: Susan! – Omapost blog

Het Omapost team: Susan!

Wie ben je?
Mijn naam is Susan Pathuis! Ik ben verantwoordelijk voor alle communicatieve, online uitingen van Omapost. Daarnaast ben ik degene binnen ons team die contact heeft met de gebruikers van Omapost! Mocht je een vraag of feedback hebben? Dan sta je in contact met mij! Naast werken aan Omapost, ben ik dol op fotograferen, reizen en lekker koken (en eten, dat natuurlijk ook).

Wat vind je zo gaaf aan het werken bij Omapost?
Ik vind het geweldig om zoveel lieve, verschillende mensen te verbinden door Omapost. Jong & oud genieten van onze evenementen of het versturen en/of het ontvangen van een kaart. Daar krijg ik echt een kick van!

Wat is je drijfveer? Waar krijg je energie van?
Mijn drijfveer is om zoveel mogelijk lieve oma’s en opa’s in Nederland en ver daarbuiten blij te maken met een prachtige kaart. Daarnaast krijg ik veel energie van lekker potje Bingo!

Wat is het mooiste dat je door Omapost hebt meegemaakt?
Ik heb zoveel mooie moment door Omapost beleefd! Eén van de leukste momenten vond ik toch wel het borrelen met de ‘tuttenclub’. Dit zijn een stel prachtige oma’s die wel een borrel lust. We bezochten Hooghoudt en we mochten alles proeven! De flessen waren niet aan te slepen. Daarnaast geniet ik altijd enorm om met een groep te zingen! Iedereen geniet optimaal, er wordt gelachen en gedanst. Daar doe je het toch voor!

Wat is het mooiste kaartje dat je zelf ooit hebt ontvangen? Welke herinnering heb je daarbij?
De mooiste kaart die ik ontvangen heb is van mijn ouders! Ik was in Zuid-Afrika voor mijn studie en tijdens de feestdagen was ik niet thuis. Het was misschien niet perse het mooiste kaartje, maar de herinnering en de boodschap was prachtig!

Hoe zie je Omapost over vijf jaar?
Als het aan mij zou liggen versturen we dan nog véél meer kaartjes! Ik zou niets liever dan dagelijks bezig zijn met het verspreiden van liefde door middel van kaartjes, evenementen of het vertellen en het verspreiden van Omapost-verhaal. Daarnaast hoop ik dat we ook een aantal oma’s en opa’s in dienst hebben, zodat zij ons kunnen helpen onze diensten te optimaliseren. Zij weten immers écht waar oma’s en opa’s behoefte aan hebben!

Zin gekregen om een kaartje te versturen? Ga naar www.omapost.nl!